“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

daripada ak mengular tak ad keje baik ak mengisi masa menaip panjang panjang . nak kalahkan nisa menaip jap . sebab entry die panjang panjang erk hahaha ..die kan suke sangat menaip . jadi ak nak join die menaip jugak . sebabbbb ak nak join GA die ! kehkehkeh ... tu ha kat atas . tajuk entry . jadi jom la ramai ramai meriahkan wall anda ngan GA yang die nak bagi tuhhh ... bia banyak sampai penat jari dan mata die nak tengok semue peserta . *ayat jahat plak jangan marah yeeee









SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
    WAJIB patuhi semua syarat.


BAGAIMANA MENYERTAI ??


1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang.

3. Letak link sponsors dalam entry korang.




4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

6. Tekan butang LIKE dan TWEET  entry ini.

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip

8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 






wahai cik nisa ... saya da join ni . *tetibe buat mate blink blink mengharap dapat adiah besshhh . ta dapat kasot . dapat beg pown jadi la .. erk tinggi sangat . shawl pown okeh laaa -__- bagi u olllls yang teringin nak barang freee cepat ye . banyak masa lagi ni . sampai 31 Disember !





:) tuka jadi mate kuceng japMrs Lady's Stylo

5 Orang Cute Cakap:

zielah's blog here..!! said...

eh awk menangla..tahniah ea..
komen my entry first..

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

Ajeyy Rawk

norien arshad said...

@zielah's blog here..!!a'ah .hehe bru bkak blog arini .n bru je cek...terima ksh byk2 :)

norien arshad said...

@Ajeyy Rawk terima kaseh ... hehehe alhamdulillah

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

written by norien arshad on http://ducksepet.blogspot.com original version © 2011