kalau nangis tapi ta sengajeeee batal pose takkk ??




sroot sroot wutt wuttt uhuk ! oh macam ta beradab la plak . okeh ini tipu semate mate .. mane ad bunyi camto kalau nangis kan ... alkisah petang tadi la .... entry ak yang sebelom ni ... ak cakap ak ilang semangat kan .. kat situ dah jadi point .. emo plak kan siang buta time orang g solat jumaat sampai ke waktu balek .dalam train pown !...hadoii .parah ko ni norien .. bak kate Bom 

|
|
v


tapi kate si abang encem jang geun suk ni plak 

|
|

kate


so how ?? ape pown hal ak da setel ... ta tacink dah .. untung ad KA ... terima kaseh sebab ad waktu I memerlukan U .. sooo


anddddddddddddddddd


----------------------------------------------------------------------------------------------


nak bukak pasal mende len plak .. ak da beli shawl .. tok raye .. cari ngan die .. pasto ak ad beli barang baru ! dari avon . ni ak beli minggu lepas .. 

eyeliner ngan maskara

n this one ... slaloo roomate ak je yang dapar parcel . kali ak plak eh kay .. lame dah ta pakai . so saje la nak pakai lagi .. maklum la nak raye kan .... mate pown nak cantik .. gedik je kan . 



betape ta saba nak tengok isi dalam ak da ranapkan wraping to

ad lagi ?

tengok beze mate asal ngan tipu punye

well color yang kat cni ta bape nak same ngan color yang sebenar ak pakai

kejap je dah masuk ari sabto ... saba la norien . minggu depan je tinggal .. balek kampong ! kalau ari jumaat punye keje da setel bos ak cakap ak leh cuti sabto . tapi kalau keje still lagi banyak  em kene keje lagi la sabto .. leceh betul la -__-


:) jadi ke tak jadi ni ?

2 Orang Cute Cakap:

Salhah Suhot said...

ui...aku pun ade mate tipoo

norien arshad said...

@Salhah Suhot hahaha mate tipu tok raye .. yg lme da xleh pkai

written by norien arshad on http://ducksepet.blogspot.com original version © 2011