Hari Sabto Yang erk Ak Pown Ta Tao Nak Describe Cane

semalam ak g keje lambat .. da la agak lambat bangun sebab ak tido da kol 1 lebih . elok ngah menyulam mimpi [ad kew ?] ad plak orang kaco kol 2 ... pasto baru nak lelap lagi ad lagi yang sebok menanye bagai .. ak plak jadi sumber kaunter pertanyaan =.= .. da nak kol 3 wei .. memang ko kene marah la kaco time ak tido kan .. paleng ak ta suke memang waktu tido malam ! sebab kalo ak da tejaga means orang yang ganggu ak tido - ak akan telajak tido esok paginye + ak susa nak lelap balek + ak saket pale sebelom ak sambung tido !.. 

elok plak train bengong pagi semalam . baru sampai jalan templer operator train to cakap da kat petaling .masa to mate ak pejam nak lelap kejap kan . ta tao la ngntok gile bhai ... da ak kene tunggu train laen .. abang polis dok tengok je .. maklum la semua pakat dok mem'bersih' kn ... so sampai opis 9.45 .. fuhhh bos memang ta masuk lagi time to .. kakak kerani pown baru sampai rupenye .. terus g sarap n buat keje ,. plan memang nak balek awal skali ad design lagi belom siap print semalam .. nak cut lagi . nak anta binding lagi :( ... memang ta dapat balek awal la kan ..1 setengah balek sampai 3 train balek s.alam ak abaikan sebab tunggu member datang ambik . burn tiket 1.80 sen ak .. n menyesal pakai baju kurung kasot heel wei .. ta jadi g kenduri fara ! lrt ak nak g uma die tutup . nik pown ta leh g jalan jam .  so die pown balek la uma die ..

then ak n geng merayap kat pyramid .. Ya Allah ak cakap kat ko beb .. penat ikot laki shoping ! ak penah jugak join laki shoping ms malam new year arito tapi yang ni lagiii penat taw .. da la ak pakai baju kurung high heel lagi .. ak duduk then ak bukak kasot ak .. huhuhu 

tengok ? sopan santun kan merayap pakai baju kurung ;D

pas eqa lek keje die join kitorang plak n g the mines tok karok ... lalalalalala

yo ! baju da bertuka hehe thanx to eqa baju n sua muat

da abes kami balek la ke pangkal jalan .. sekian terima kaseh .. masa tok buat keje plak . bos ak sebelom balek ad bagi job soh semak .. banyak wei nak semak senarai name kakitangan KKR .. 


:) santai ahad

3 Orang Cute Cakap:

Salhah Suhot said...

wah.hot gitu....heheh

Salhah Suhot said...

wuut!tag kamu!
http://ceritasukasuki-nuri.blogspot.com/2011/07/kosmetik-yang-wajib-ada-dalam-handbag.html

norien arshad said...

@Salhah Suhot hahaha orait ...

written by norien arshad on http://ducksepet.blogspot.com original version © 2011