Bile Ko Rase Ko Gile Shoping Ko Ta Seda Bape Ko Melayang

satu waktu yang terluang setelah di plan baek punye .. mood shoping ko menjelma ! hah .. best ta best .. kompom la syok kan .. even time to ko lom gaji .. tapi ko still ad bekalan tok ko melabur dalam tabung kewangan orang laen =.= da lame ta shoping ta jalan jalan cuci mate .. sangat lame .. crime partner ak datang memang waktu yang sangat sesuai haha sebab kami plan baek nak lepaskan rase bosan yang tertunggak ... elok plak time to ngah pesta buku ... so tengok je la k


sebelom kua wajib la kan 

adeq ak join makan je sebab that week ad game ragby antare U . her BF one of the team U JB ..

ondway to puchong ambek my best ever fren

ni cap apis punye 

me n crime partner ! wayang

okeh da setel ngan muvee kitorang balek n mencari makanan .. perut lapa sangat .. makan kat puchong then balek home sweet home .. tengok ape yang ak dok perabes ye .. agak agak mak ak marah tak bile tengok macam ni perbelanjaan ak tiap bulan ?



last pair okeh ! ak rembat je la.. elok plak saiz ak 

kiri ak beli sesaje + kanan ak beli sebab cover + yg tengah plak emm ak nak novel tuh !!! tapi da xd sebab diorang da x cetak -__- so paper bag pown jadi la kan .. tapi ak nk jugak 4 novel die !

hah yang ni kan .. apis ta nak masuk haha sebab smue pink !

eyeliner avon n anklet baru :) dapat tuppaware free

skunk pakai BB ni .bli kt cosway

ni BB lame .. jenuh pakai ta abes2 lagi .. lame da pakai .. skunk tgk kt lua bru ad jual lagi mahal dr ak beli dlu .. so better beli on9

see ?? betape sepahnye barang kami . ni pown ak da kemas taw


total 2 ari ak berbelanja menghabeskan stok dalam poket rm3++ huhu ...

:)puas


2 Orang Cute Cakap:

Salhah Suhot said...

mode shopping yang ketara.kuikuikui

norien arshad said...

@Salhah Suhot hahaha sangat .. kola crime partner yg suke shoping ngan ak

written by norien arshad on http://ducksepet.blogspot.com original version © 2011