berjaye gak kua dari kebosanan .. berjaya menjalani malam yang kelam selepas balek dari keje

4 ari keje =_= da rase kebosanan .. xd rase seronok . perasaan keje to hambar je .. selame ni keje ta penah rase macam ni . kali ni ... suck ! ntah la . mungkin faktor sekeliling kowt . da la macam keje sendiri pasto sukati nak mula kol bape cume masuk keje kene kol 10  la .. pasto makan minum tido relax melalak temenung ngan sesuka ati .. cari makanan siap siap n then bile lapa makan . haus minum .. simple kan ? okeh tutup cite bosan ni . jom mulekan cite best ! oh ye sebelom to ak bagi tengok gambar ni eh .. pic ak masa kekeringan idea nak design .





beb . meluat tak tengok pic gedabak ak ni ? jangan eh .. kene suke jugak . huhu oh ye .shawl ak pakai ni adiah bday ak taw .kakak ipa ak belikan kat kelate . ok la .sedap pakai . saje ak ta pakai inner ayun .. memang ok la shawl ni .ta lari bile pakai sebab kain die keras sket .

balek je dari keje singgah PAS jap teman eyqa anta fon . rosak lagi katenye . cepat cepat nak balek ni sebab da ad yang menanti nak tengok muvee . see ? ni la yang ak cakap ak kua dari kepompong kebosanan .. terisi gak life ak kat cni kan . nak tunggu orang laen to ak ta tao la bile . tapi ak tetap tunggu .sebab ak kebosanan dok cni . haha ak g tengok wayang kat MBO clunk .ta best pown tempat to tapi panggung die sejok beb macam kat bremm mall kepong . ad masa sejam lagi nak start so ak isi masa ak ngan makan ! sebab last ak makan t/hari waktu tea time .eh ? tea time ? ye la ak sarap da kol bape ..so makan t/hari jadi makan petang la .tapi ak makan ta abes pown .ta sedap la bihun tomyam die . pasto ak isi masa ak lagi ngan ni ..... :-

burok plak pakai cam depan

motif cume nak tengok rambut je ok kew x ok >.<

ak perasan yang ak pakai baju puteh je arini .g keje baju puteh . kua lagi baju puteh gak .kawan ak pown pakai puteh .. ak puteh kowt arini ^.* 


SUPER 8 ! ak nak tengok KL gengster tapi kawan ak da tengok . em ak xd partner laen nak ajak tengok kL gengster .. cane ? ad sape sape nak temankan ak x ? ak banje ! hehehe

:) gud nite


0 Orang Cute Cakap:

written by norien arshad on http://ducksepet.blogspot.com original version © 2011