Tak Ada Kata Kata Sesuai Yang Aku Mampu Nak Taip

semalam 22 Mac 2011 ... last day noen jadi student .. sangat sedih bile melangkah kua dari bilik miting pas interview [boleh sebut macam presentation jugak la] ngan lecturer .. ZMY, PAK MAT n EN.SAYUTI ... bile salam n saying last word 4 every fren yang 2nd trip interview sayu la jugak .. noen punye geng 1st trip .. kalau same trip mesti lagi sedih kan ... 3 taon same same tempuh .. skunk semua kene sendiri .. menapak diri sendiri .. cari peluang n masa depan yang lebih baek .. moga moga persahabatan yang selame ni baek akan terus baek .. jangan lupe reunion group BG04 okehhh ... 

n minggu ni gak last noen kat s.alam techenta .. lebih 5 taon noen kat cni .. mak ajak balek kampong .. noen jaga mak .. mak noen ta sehat baru pas operation awal bulan arito .. noen anak last .. tanggungjawab jaga mak kat noen sebab kakak n abang keje .. semua ta bagi mak balek tapi mak da rindu sangat ngan uma ..noen tinggalkan semua kenangan kat cni .. kat uma pink ni .. banyak sangat kenangan .. ta mampu nak lupekan .. waaa sedih .. nak nanes je rase .. eleh s.alam ta lari mane la .. kao ni je yg emo =.= 


time noen taip entry  ninoen masih lagi dalam proses pack segala barang noen .. lebih 2 taon dok uma pink ni ... my beloved master bedroom <3 dari dok be2 pasto be3 then sorang sorang sampai la ad roomate lagi . n i have my crime partner nisa kay .. thanx kay .. will miz u thounsd sampai ta tekire la .. jaga barang i ye .. ta semua orang bawak :)


ta tao la ape lagi nak luah ..terlalu banyak .. ta mampu nak taip .. yang pasti emosi minggu ni memang sangat sangat berat ati nak melangkah jaoh .. lagi 2 ari nak balek kampong .. berat ati jugak nak tinggalkan 'abang itik' .. jaga diri ye

6 Orang Cute Cakap:

fRaMe+LenSeS said...

dah abeh ya.. slamat menlangkah ke alam baru.. ;) all the besh ya.. nadh ucapkan.

Nadh datang melawat,
Salam ziarah, salam kenai dari Nadh

Entry khas buat adik2 baru lepas SPM Jangan Pernah Berubah

Nobita Sensei said...

selamat datang dunia dewasa~

norien arshad said...

@fRaMe LenSeS
thanx ... moga alam baru lebih baek dari alam student hehehe

norien arshad said...

@Nobita Sensei thanx juge ... memang da dewasa ..huhu tapi nk jd budak2 je ...

Salhah Suhot said...

sedih.waaaa

norien arshad said...

@Salhah Suhot jgn la sdh ...9t kite kn jmpe lg ...msti pnye

written by norien arshad on http://ducksepet.blogspot.com original version © 2011