DRAMA ?? A FEW SECOND ONLY ... KEJAPNYE =.=

rushing kawan noen ni nk g lcct sebab nak jumpe kawan die yg nk g korea ... die ajak noen sbb die x tau jalan .. so noen pown tanye la abang kesayangan noen ni .. kami gerak 12 lbh smpi je sne kol 1 stgh .. kawan 2 plak flight kol 2 .. memang x smpat la kan ... tapi rezeki kawan noen ni ad .. dapat la jugak jumpe .. n care kawan noen ni nak jumpe kawan die ni memang macam drama .. hahaha ... rushing bekejar ke airport then mencari orang .. bile dah jumpe salam n say hye then bye bye .. what the ??? hahaha .. memang itu yang jadi ok .. siyes macam drama ...memang a few second je .. xsampi seminit pown .. ta penah noen alami situasi macam  ni ... tapi sayang sebab noen xambk pic 2 .. noen cume sempat ambik ni je ..


macam satu kehampaan jugak la dari raut muke diorang ni .. ape leh buat .. mereka melangkah balek ngan rase yg ntah . haha hanya mereka yg tau ..noen sempat ambik ni n yg bawah ni je


xleh bla minah ni .. asyik muke die je nk tayang .. emm belakang noen 2 la tempat belepas .. then kami pown balek eh bukan balek terus . noen singgah uma abang noen jap nk ambik bju n sweter yg tetinggal . dapat la makan free .. so lepas makan kami balek n minum jap ... tengok la muke kecewe kawan noen ni .. hehehe


(; kawan noen c alan(bju oren) ni cakap die nak buat short film pasal drama tadi .. haha



2 Orang Cute Cakap:

nurihime said...

drama korea cap malaysia..hahahaha...rugi x ikot..=.=

bunge tangkai said...

hahaha ... ye la nik oi ...

written by norien arshad on http://ducksepet.blogspot.com original version © 2011